Offer Search

Uz značajnu podršku Ministarstva zdravstva, Ministarstva turizma, Poglavarstva Grada Zagreba te Turističke zajednice Grada, ovaj tjedan osnovan je Klaster zdravstvenog turizma Zagreba. Na čelo Klastera jednoglasno je izabran dr.sc. Miljenko Bura, dugogodisnji promotor i zagovaratelj razvoja...
 • Zagreb Health Tourism Cluster

  Zagreb Health Tourism Cluster

  Veliki broj visokokvalitetnih javnih i privatnih zdravstvenih ustanova te pokrivenost svim vrstama hotelskih kapaciteta ističu Zagreb kao grad medicine i zdravstvenog turizma. Ciljevi Klastera zdravstvenog turizma Zagreba su promicanje sinergijskog razvoja i unapređenje pružanja usluga u zdravstvenom turizmu. Članovi Klastera su zagrebačke klinike i bolnice, kao i turistički subjekti u Zagrebu koji podržavaju i promoviraju razvoj Zagreba kao odredište zdravstvenog turizma

  Read more

 • Home

New offers

Cluster Members

IMPLANT CENTRE MARTINKO

Zagrebačka cesta 126, 10000 Zagreb, Hrvatska, Croatia
+385 1 364 3381

IMPLANT CENTRE MARTINKO

Medical Network LTD

Savska cesta 41, 10000 Zagreb, Hrvatska, Croatia
+385 1 580 45 75

Medical Network LTD

Polyclinic Imunomed

Krbavska ulica 11, 10000 Zagreb, Zagreb, Croatia
+385 1 410 31 00

Polyclinic Imunomed

 • Zagreb, the city of medicine and medical tourism

  Zagreb, the city of medicine and medical tourism

  Dobrodošli u Zagreb! Zagreb je siguran velegrad otvorenih vrata, burne povijesti i zanimljivih ličnosti, koji nudi vrhunske medicinske tretmane u modernim privatnim poliklinikama. Klaster zdravstvenog turizma Zagreba okuplja najistaknutijie zagrebačke poliklinike, kao i turističke subjekte.

  Vaše liječenje u Zagrebu povjerite najboljim privatnim zdravstvenim klinikama i ambulantama. U Zagrebu možete pronaći zdravstvene ustanove na najvšem europskom standardu u kojima možete liječiti Vašu bolest. 

  Opširnije

 • Zagreb, grad medicine i zdravstvenog turizma

  Zagreb - Samo nekoliko sati daleko

  Dolazak u Zagreb moguć je zračnim, željezničkim i cestovnim pravcima. Izvrsna cestovna i zračna povezanost sa europskim državama omogućuje medicinski tretman u Zagrebu kroz samo nekoliko sati.

  Zračna luka udaljena je 17 km od središta grada, 20-25 minuta vožnje. Glavni željeznički kolodvor nalazi se na Tomislavovu trgu, udaljen je od najužeg središta grada 10 minuta hoda. Autobusni kolodvor udaljen je nekoliko minuta vožnje tramvajem od glavnog gradskog trga.

  Opširnije

 • Hits: 6253

Member locations

Our partners

 • Health-Card
 • Medicinska Grupa d.o.o.
 • Štitnjača.hr
 • AHTIF2018
 • Croatia Full Of Life